De impact van zeilcoaching op het zelfvertrouwen van managers

🌊⛵️ Op zoek naar een unieke en krachtige manier om jouw zelfvertrouwen als manager naar nieuwe hoogten te brengen? Ontdek de impact van zeilcoaching en hoe het jouw professionele ontwikkeling kan transformeren! Lees verder om te ontdekken hoe deze onconventionele benadering van coaching managers helpt om hun volledige potentieel te bereiken en een blijvend zelfvertrouwen op te bouwen.

“De impact van zeilcoaching op het zelfvertrouwen van managers” verder lezen
Deel dit artikel:

Druk druk druk… ken je dat?

Je staat aan het roer en wilt graag de koers van je bedrijf uitzetten. Afleiding alom, je lijkt er niet aan toe te komen. Telkens staan er mensen aan je bureau met vragen, krijg je e-mails en staat de telefoon roodgloeiend. Zoals de lokale brandweer ben je brandjes aan het blussen, waardoor je niet aan je eigen taken toekomt. Herkenbaar? Geen probleem, dit overkomt de beste leiders wel eens.

Enkele gouden tips om een dergelijk scenario te doorbreken:

“Druk druk druk… ken je dat?” verder lezen
Deel dit artikel:

Leiderschap gaat niet zonder… wijn

Het jaar loopt ten einde. Kerst staat bijna voor de deur. Tijd om 2018 af te sluiten en plannen te maken voor het nieuwe jaar. In de meeste bedrijven een moment van reflectie. Hoe is het gesteld met de doelen van 2018? Werken we nog op een goede manier? Leiden we onze teams nog op de juiste wijze of willen we daar verandering in aanbrengen?
“Leiderschap gaat niet zonder… wijn” verder lezen

Deel dit artikel:

Zin om weer aan de slag te gaan! Of niet?

Genua-zin-om-weer-aan-de-slag-te-gaan

Voor het overgrote deel van Nederland zit de zomervakantie er weer op. De komkommertijd is voorbij en iedereen gaat weer aan het werk. Sommigen zijn heel blij dat ze hun handen weer uit de mouwen kunnen steken. Maar er zijn ook vast mensen die wat minder enthousiast aan de slag gaan, die niet tevreden zijn met hun plaats of de rol die ze hebben. Zij tellen alweer af naar de volgende vakantie en dat leidt uiteindelijk tot veel stress.

“Zin om weer aan de slag te gaan! Of niet?” verder lezen

Deel dit artikel:

Kom nuttig de komkommertijd door

Genua-management-komkommertijd2

We horen het weer overal om ons heen: het is komkommertijd. Op televisie val je van de ene herhaling in de andere, in de journalistiek valt ook niet veel te beleven en dikke kans dat veel van jouw klanten op vakantie zijn. Erg? Volgens mij niet. Gebruik die komkommertijd om even gas terug te nemen, je situatie te overzien, je zegeningen te tellen en – als dat nodig is – je koers bij te stellen.

“Kom nuttig de komkommertijd door” verder lezen

Deel dit artikel:
nl_NLNederlands