Managementtraining en zeilen

Succesvoller uw organisatie besturen, hogere klanttevredenheid en meer omzet.

Dat is wat Genua Management Academie u biedt. Wij doen dat door uw managers, coördinatoren en andere leidinggevenden effectiever te maken in hun leiderschap en onderlinge communicatie.

Het resultaat daarvan is dat uw organisatie gemakkelijker te besturen is en daardoor adequater op de behoeften van de klanten kan anticiperen. Hierdoor worden klanten tevredener, wat weer resulteert in meer omzet.

Managementtraining op individueel niveau.

Genua Management Academie maakt managers effectiever en waardevoller.
Dit doen wij door eerst hun individuele eigenschappen in kaart te brengen. Met de verkregen inzichten kunnen wij vervolgens onze cursisten gericht op maat trainen. We leren ze het maximale uit hun kwaliteiten te halen en bovendien hun valkuilen bewust te omzeilen. Daarnaast leren wij onze cursisten op welke manier ze het beste met andere persoonstypen om kunnen gaan. Op deze manier worden de leidinggevenden beduidend effectiever en waardevoller voor de organisaties waarin ze actief zijn.
Klik hier om meer te weten over onze werkwijze.

Trainen op zeilboten.

Om vlot naar een bestemming te kunnen zeilen is een goede samenwerking van de bemanning aan boord cruciaal. Bovendien zijn de effecten van het leiderschap direct merkbaar aan de manier waarop de bestemming bereikt wordt. Dit maakt een zeilboot tot een bijzonder geschikt platform voor management- en teamtrainingen. Wij voeren daarom onze trainingen op een vloot van moderne zeilboten uit. Om mee te kunnen doen hoeven de cursisten overigens geen zeilervaring te hebben. Heeft men die wel, dan is dat alleen maar meegenomen.

Lees hier waardoor wij vinden dat zeilen het ideale trainingsplatform is.

nl_NLNederlands