Lastig om directe orders te geven? Samen maken we het kinderspel!

Als leidinggevende moet je zo nu en dan minder populaire directe orders geven. Sommigen van ons gaat dat heel makkelijk af, maar de meesten hebben daar toch gemengde gevoelens bij. Staat het je werk als leidinggevende in de weg? Binnen één dag coachen op het water zorgen we ervoor dat jij duidelijk vol overtuiging en plezier aan je mensen vertelt wat ze moeten doen. 

Vol vertrouwen weer directief

Tijdens de coaching krijg je praktisch inzetbare inzichten over jezelf en leiderschap. Bovendien onderzoeken we de exacte oorzaken van jouw gemengde gevoelens en halen die uit de weg. Al zeilend krijg jij de touwtjes letterlijk in handen en draaien we de rollen om. Jij stuurt de coach aan om vertrouwd te raken met directief zijn.

Blijvend resultaat

Na deze enerverende en hoogst effectieve dag geef jij ongehinderd en doeltreffend orders aan jouw team. Om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes blijft lopen maken we samen een actieplan om de behaalde resultaten te borgen. 

Wil je mee zeilen?

Ken je een leidinggevende die graag doeltreffender orders zou willen geven? Laat het ons weten en maak gelijk kans om deze zomer een middag gratis mee te zeilen tijdens ons inspirerend zeilevenement voor professionals.

info@genuamanagement.nl

085 – 303 6829

Genua Management Academie ontzorgt, begeleidt en geeft een duwtje in de rug voor leiderschap op topniveau.

nl_NLNederlands