OMDAT LEIDERSCHAP NIET GAAT ZONDER WIJN

Welkom!

Je winterseizoen is natuurlijk niet compleet zonder iets bijzonders en nieuws geprobeerd te hebben. Wat dacht je van het combineren van een wijnproeverij met een workshop waarin je jouw leiderschapsstijl verfijnt. Je leest het goed. We voeden het brein met de nieuwste inzichten omtrent situationeel leiderschap, waarmee je jouw team(s) het komende jaar tot nieuwe hoogtes kan brengen. Terwijl we ondertussen de smaakpapillen hun werk laten doen met de heerlijke wijnen van het Betuws wijndomein, met bijpassende gerechten.

Genua Management Academie creëert een knusse sfeer waarin je zowel kan ontspannen als  leren, om zo het jaar 2019 met inspirerende sprekers, bijzondere verhalen en een prikkelende workshop te starten.

De “Omdat leiderschap niet gaat zonder wijn” workshops zijn op:

  • Zondag 13 januari 2019  ==>  13:00 – 17:00
  • Vrijdag 18 januari 2019  ==>  17:30 – 21:30
  • Donderdag 24 januari 2019  ==>  17:30 – 21:30
  • Zondag 27 januari 2019  ==>  13:00 – 17:00

Ben jij erbij?

Meld je nu aan.

Reserveer Ticket

 

Programma
Het programma is zo vorm gegeven dat je kan genieten van de wijn en versnaperingen en elke ronde weer fris de workshop kunt volgen. Het één ondersteunt het ander op deze mooie dag.

We ontvangen je op het Betuws wijndomein. Parkeren is mogelijk op het terrein zelf, vanwaar je de warme sfeervolle workshopruimte kunt betreden die speciaal voor ons ingericht is.

Dan gaan we na een korte introductie de kurken laten ploppen en spijkers met koppen slaan in een enerverende avond!

– Ontvangst met gang 1
– Introductie en start ‘ Het Dreamteam’
– Workshop ‘Situationeel Leiderschap’
– Minibreak met gang 2
– Presentatie ‘Leiderschap in de wijnbouw’
– Minibreak met gang 3
– Workshop ‘Leiderschapstypen’
– Minibreak met gang 4
– Workshop ‘Toepassen’
– Borrel in de wijnkelder

Wat is situationeel leiderschap?
Situationeel leiderschap is het combineren van mensgerichte en taakgerichte leiderschapsstijlen. Verschillende mensen hebben immers verschillenden leiderschapsstijlen nodig in vergelijkbare situaties. Door de verschillende leiderschapsstijlen slim te combineren kun je jouw mensen het meest gericht en zo effectief mogelijk aansturen. Het resultaat is dat doelen sneller en prettiger bereikt worden.

In onze workshop leer je de theorie achter situationeel leiderschap kennen. Om de theorie kracht bij te zetten oefenen we bovendien het gebruik daarvan. Dit doen we doormiddel van toepasselijke praktijksituaties.

Na de workshop ben je instaat om leiderschapsbehoeften binnen jouw team te herkennen en daar adequaat op aan te sturen.

Wie zijn Genua Management Academie & Betuws Wijndomein?
Genua Management Academie is sinds afgelopen zomer in het leven geroepen, om mijn passie voor het zeilen te combineren met het verder op weg helpen van managers en leidinggevenden in hun uitdagende werk.

Door middel van een voorafgaande test ontdek ik je leiderschapsstijl en de knelpunten. Vervolgens weet ik op de zeilboot samen met jou alle hobbels glad te strijken om als manager weer vol inzichten, handvaten en frisse moed aan de slag te kunnen met het team en werk. Coaching zoals je nog nooit eerder ervaren hebt!

Passies combineren met werk, met mensen verder helpen in de snelle huidige ontwikkelingen waar we allemaal mee te maken krijgen, is nu precies waardoor deze landsessie is ontstaan; met wijnproeven en een workshop over leiderschap. Twee topics waar we juist in deze donkere wintermaanden wat aan kunnen hebben!

Dat doen we samen met het Betuws Wijndomein.

Centraal gelegen in het mooie Betuwse landschap, te midden van Oranjestad Buren, Glasstad Leerdam en Fruitig Geldermalsen, vind je de wijngaarden van het Betuws Wijndomein. Sinds 2004 werkt het Betuws Wijndomein ambachtelijk, duurzaam en op een natuur- inclusieve manier met respect voor mens en dier.

Met behulp van speciale druivenrassen worden kwalitatief hoogwaardige wijnen voortgebracht. Reeds vanaf het begin heeft het Betuws Wijndomein zowel nationaal als ook internationaal op diverse concoursen medailles weten te behalen. Een resultaat om trots op te zijn!

De wijnbouw in Nederland is groeiende; er is zo’n 250 hectare wijnbouw, verdeeld over ca. 175 wijngaarden. Het Betuws Wijndomein is, met haar 7 hectare (ruim 21.500 stokken), een van de grotere wijngaarden van Nederland.