Teambuilding met diepgang

Laten we eerlijk zijn. Teambuilding op een zeilboot is avontuurlijk en ontzettend leuk. Met de wind op je huid en de boot lekker schuin spelen met de elementen.
Maar zeilen gaat niet vanzelf. Om vlot op de gewenste bestemming uit te komen is samenwerking cruciaal. Daarom is een zeilboot het platform bij uitstek om teamsituaties te simuleren en uit te vergroten.

Diepgang

Teambuilding is natuurlijk meer zijn dan een enerverende dag. Het team moet er krachtiger en waardevoller uitkomen. Dit doen we door diep in het functioneren van het team te duiken en daar vervolgens gericht op te trainen. Bovendien kunnen wij tot op individueel niveau het functioneren van de teamleden in kaart brengen. Zodoende zijn wij in staat een diepgaande maatwerk teambuilding aan te bieden.

Intake

Om de training de gewenste diepgang te kunnen geven, houden wij een intake vooraf bij u op de zaak. Hierin bespreken wij uw gewenste doelen en kunnen wij eventueel per deelnemer een individuele intake afnemen.
Op deze manier kunnen wij de maximale diepgang voor uw teambuilding garanderen en zorgen we ervoor dat de verschillende individuen waaruit het team is opgebouwd op elkaar aansluiten.

nl_NLNederlands